Frankenkurczak

Raport: „Warunki chowu kurczaków a dobrostan zwierząt” (2024)

Raport: „Warunki chowu kurczaków a dobrostan zwierząt” (2024)

Zobacz
Badanie mikrobiologiczne mięsa kurcząt na obecność antybiotykoopornych bakterii

Badanie mikrobiologiczne mięsa kurcząt na obecność antybiotykoopornych bakterii

Zobacz
Choroba białych włókien w mięsie drobiowym. Raport z polskich sklepów

Choroba białych włókien w mięsie drobiowym. Raport z polskich sklepów

Zobacz
Raport o stanie hodowli brojlerów w Polsce

Raport o stanie hodowli brojlerów w Polsce

Zobacz

Bądź na bieżąco

Trzymaj z nami rękę na pulsie i dołącz do 4629 osób, którym zależy na losie zwierząt hodowanych przemysłowo.

Wysyłając formularz, wyrażasz zgodę na przetwarzanie zawartych w nim danych osobowych i informowanie Cię o działaniach Stowarzyszenia Otwarte Klatki zgodnie z naszą polityką prywatności.

Stowarzyszenie Otwarte Klatki

ul. Wyspiańskiego 14/37, 60-750 Poznań

KRS: 0000444120