Z przyjemnością informujemy, że w ramach kontynuacji współpracy z Grupą Hotelową Orbis i AccorHotels, 28 listopada zostały przeprowadzone kolejne zajęcia “Healthy Eating”. Prezentowany temat to ponownie “Żywienie w chorobach cywilizacyjnych”.
Szkolenie tym razem zostało przeprowadzone dla pracowników z Warszawy w hotelu Novotel Warszawa Centrum. Zajęcia ponownie prowadziła Pani Hanna Stolińska-Fiodorowicz, dietetyk kliniczny, absolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, pracownik Instytutu Żywności i Żywienia.
Każdy z uczestników warsztatów otrzymał darmowy egzemplarz czasopisma Slowly Veggie, który objął ww. kampanię patronatem medialnym. Przypominamy, że w ramach strategii społecznej odpowiedzialności biznesu (CSR), Grupa Orbis wdraża od kwietnia br. w blisko 120 hotelach działających pod markami AccorHotels w 9 krajach Europy Środkowo-Wschodniej „Kartę Zdrowej i Zrównoważonej Żywności”.
Hotele chcą oferować gościom prawdziwe doświadczenia kulinarne, dzięki wysokiej jakości, zdrowej i zrównoważonej żywności, przyczyniając się jednocześnie do zmiany modelu rolnictwa i walcząc z marnotrawstwem żywności. Serdecznie dziękujemy firmie Orbis i AccorHotels za skorzystanie z naszej oferty oraz aktywną postawę w kwestiach ochrony środowiska oraz zdrowego odżywiania.
Dziękujemy
Na Twoja skrzynkę wysłaliśmy prośbę o potwierdzenie adresu e-mail. Kliknij w link załączony w wiadomości. Jeżeli nie widzisz maila z potwierdzeniem, sprawdź w skrzynce SPAM.