Informacje prasowe

29 stycznia 2020

Kuchnia roślinna podbija serca gospodyń wiejskich

Bardzo często można spotkać się z opinią, że rezygnacja z mięsa i produktów pochodzenia zwierzęcego możliwa jest tylko w dużych miastach, gdzie dostępność produktów roślinnych w sklepach jest większa. Kampania RoślinnieJemy postanowiła obalić ten mit, łącząc siły z Martą Dymek, autorką bloga i książek kulinarnych „Jadłonomia”, oraz Kołem Gospodyń Wiejskich MAK w Brzózem k. Mińska Mazowieckiego.

IMM logo

jest Partnerem Monitorującym Media

Obserwuj nas

Bądź na bieżąco

Trzymaj z nami rękę na pulsie i dołącz do 4629 osób, którym zależy na losie zwierząt hodowanych przemysłowo.

Wysyłając formularz, wyrażasz zgodę na przetwarzanie zawartych w nim danych osobowych i informowanie Cię o działaniach Stowarzyszenia Otwarte Klatki zgodnie z naszą polityką prywatności.

Stowarzyszenie Otwarte Klatki

ul. Wyspiańskiego 14/37, 60-750 Poznań

KRS: 0000444120